«В своїй хаті й своя правда, і сила, і воля.» Тарас Шевченко

«В своїй хаті й своя правда, і сила, і воля.»

Тарас Шевченко

понеділок, 11 червня 2012 р.

ОБЛАСНА ВЛАДА – ЗА ПРОЗОРІ ТАРИФИ


На Сумщині створять єдину регіональну компанію для надання послуг з централізованого тепло-, водопостачання та водовідведення
Про це у ході прес-конференції повідомив заступник голови облдержадміністрації Микола ДЕРКАЧ.
Посадовець поінформував про хід виконання в області доручень Президента України та Уряду, озвучених під час засідань Кабінету Міністрів та Ради регіонів, щодо реформування ЖКГ та формування прозорих тарифів на житлово-комунальні послуги.
«На виконання завдань керівництва держави на Сумщині буде утворено єдину регіональну компанію для надання послуг з централізованого тепло-, водопостачання та водовідведення, переглянуто існуючі тарифи відповідно до єдиної методики їх формування, розробленої Кабінетом Міністрів», – наголосив Микола Деркач.
Заступник голови облдержадміністрації підкреслив, що обласна влада виступає за покращення роботи житлово-комунальної галузі не за рахунок населення, а шляхом реорганізації та модернізації підприємств ЖКГ, підвищення їх відповідальності за якість надаваних послуг.
За словами Миколи Деркача, облдержадміністрацією запроваджено системний підхід до ефективного використання паливно-енергетичних ресурсів, впровадження енергозберігаючих технологій, використання альтернативних джерел енергії та зниження витрат підприємств-надавачів послуг.
Сумська Обласна Державна Адміністрація            8 червня 2011 15:12

Цікаво, чи «прожекти» влади у згоді зі статтею 2 Закону України «Про житлово-комунальні послуги»:
Стаття 2. Державна політика у сфері житлово-комунальних послуг
1. Державна політика у сфері житлово-комунальних послуг базується на таких принципах:
1) забезпечення раціонального використання наявних ресурсів та сталого розвитку населених пунктів;
2) створення та підтримання конкурентного середовища при виробленні та наданні житлово-комунальних послуг, забезпечення контролю у сфері діяльності природних монополій; ¼” ?
ГроСум

Немає коментарів:

Дописати коментар