«В своїй хаті й своя правда, і сила, і воля.» Тарас Шевченко

«В своїй хаті й своя правда, і сила, і воля.»

Тарас Шевченко

пʼятницю, 16 березня 2012 р.

Громадський рух «ЧЕСНО» зафіксував на Сумщині виборчий фальстарт


Представники новоствореної Регіональної координаційної ради громадського руху «ЧЕСНО» в м. Суми відзначають, що передвиборча кампанія 2012 року в Сумській області вже традиційно розпочалася з фальстарту.
Зокрема, дехто з потенційних кандидатів у депутати активно проводить масові публічні зустрічі з населенням, підтримує молодіжні ініціативи, виступає у комунальних ЗМІ, які транслюють інформацію в їхніх ймовірних виборчих округах.
Яскравим свідченням передчасного старту агітації можна вважати і надрукований Олександром ВОЛКОВИМ календар, де він зображений разом із Юлією ТИМОШЕНКО, не зважаючи на те, що Комітет опору диктатурі не визначився з єдиним узгодженим кандидатом від опозиції.
Учасники коаліції відзначили що, окрім Олександра Волкова активну роботу по просуванню власного іміджу на території області ведуть: Григорій ДАШУТІН, Андрій ДЕРКАЧ, Анатолій ЄПІФАНОВ, Олександр САЄНКО. Члени руху «ЧЕСНО» вже моніторять діяльність перерахованих публічних осіб, а також очікують, що найближчим часом кількість ймовірних кандидатів-мажоритарників лише у Сумській області може сягнути 60 осіб.
Таким чином, моніторинг публічної діяльності кандидатів у народні депутати, аналіз та оприлюднення результатів дослідження допоможуть жителям Сумщини зрозуміти «хто є хто» та краще зорієнтуватися під час виборів.
З іншого боку, цей проект впливатиме і власне на кандидатів, мотивуючи їх дотримуватися стандартів чесної передвиборчої кампанії та діяти у рамках правового поля.
Громадський рух «ЧЕСНО» закликає громадські організації, виборців долучитися до процесу моніторингу виборчого процесу з метою забезпечення його прозорості та об’єктивності результатів.
Написав Administrator    Четвер, 15 березня 2012, 18:36   
http://100.sumy.ua/index.php/news1/politics/4787---lr-----

Немає коментарів:

Дописати коментар