«В своїй хаті й своя правда, і сила, і воля.» Тарас Шевченко

«В своїй хаті й своя правда, і сила, і воля.»

Тарас Шевченко

суботу, 21 квітня 2012 р.

Сумська міліція не встановила, хто з мерії лякав журналіста


Сьогодні, 21 квітня, журналіст «Данкора» отримала постанову про відмову в збудженні кримінальної справи за фактом погроз в її адресу.   
Приводимо мовою оригінала витяг з постанови, затвердженої начальником Ковпаківського райвідділу міліції Володимиром Богачовим:
 «На запит до Сумської міської ради була отримана відповідь, що комп’ютер з ІР: 193.110.17.237 знаходиться в кабінеті № 409 за адресою: м. Суми, вул. Горького, буд. 21, що належить начальнику управління обліку, розподілу та приватизації житла Мирошниченко Тамарі Володимирівні.
Під час опитування громадянка Мирошниченко Т.В. пояснила, що дійсно за нею закріплений комп’ютер, який знаходиться в кабінеті № 409 будівлі Ковпаківської адміністрації, але доступ до комп’ютера вільний для працівників управління. Особисто вона користується інтернетом тільки за службовою необхідністю та ніяких повідомлень на сайт «dankor.sumy.ua» не надсилала, так як володіє комп’ютером не досконало та взагалі не вміє надсилати повідомлення по мережі інтернет. Хто міг надіслати повідомлення на сайт «dankor.sumy.ua» 27.03.2012 із комп’ютера, який знаходиться в кабінеті № 409, гр. Мирошниченко Т.В. не відомо, так як вона не пам’ятає хто саме із працівників або присутніх міг залишитись в її кабінеті в той час. Гр. Мирошниченко Т.В. особисто не знайома із кореспондентом Адаменко О.Ю. та проти неї нічого не має та ніколи їй не погрожувала. Чоловік із прізвищем «Шептун» їй не відомий і серед її знайомих чоловіка із таким прізвищем не має.
Внаслідок перевірки встановити особу, яка надсилала повідомлення, а також мету даних дій не надалось можливим.
На підставі вищевикладеного, враховуючи, що матеріали перевірки не містять достатніх даних про наявність в діях невідомої особи реальних підстав загроз життю та здоров’ю гр. Адаменко О.Ю., а також те, що громадський порядок грубо не порушувався, в даному випадку не вбачаються ознаки складу злочинів передбачених ст.ст.129, 296 КК України».
Елена Адаменко  http://www.dancor.sumy.ua/news/newsline/77882 21 квітня 2012 р. 17:58
http://www.dancor.sumy.ua/news/newsline/77882

До теми:

У Черкасах жінка три рази скаржилася міліції на загрозу вбивства і вже не зможе зробити це в четвертий 
Прокуратура Черкас порушила кримінальну справу за фактом службової халатності міліціонерів Придніпровського райвідділу міліції міста.
Як повідомили УНІАН в прес-групі прокуратури Черкаської області, мешканка Черкас в 2010 році тричі зверталася в райвідділ міліції з приводу насильства по відношенню до неї і погроз фізичною розправою колишнім її співмешканцем. Але працівники міліції не прийняли всіх можливих заходів, щоб запобігти злочину або присікти його.
19 лютого 2012 року в одному з лісових масивів Черкаського району колишній співмешканець убив жінку, вистріливши їй в груди з мисливської рушниці.
Встановлено, що співробітники Придніпровського райвідділу міліції Черкас не провели всебічного, повного і об'єктивного дослідження всіх обставин по заявах жінки.
Прокуратура Черкас порушила кримінальну справу по ч. 2 ст. 367 Кримінального кодексу України (службова халатність).
22.04.2012 12:35
http://www.ord-ua.com/2012/04/22/v-cherkassah-zhenshina-tri-raza-zhalovalas-milicii-na-ugrozu-ubijstva-i-uzhe-ne-smozhet-sdelat-eto-v-chetvertyj/?lpage=1

1 коментар:

  1. До уваги громадян міста Суми та приїжджих!
    Звертаємо вашу увагу на те, що знаходитись біля начальника управління обліку, розподілу та приватизації житла Сумської міської ради, Мирошниченко Тамари Володимирівни вкрай небезпечно, бо ви можете зустрітись зі злодіями, які щонійменше будуть вам погрожувати, а то і, не дай бог, чинити щось гірше!
    Майте на увазі: у разі чого сумська міліція не буде вас захищати, бо ви не підпадаєте під дію відповідних статей КК України!

    ВідповістиВидалити