«В своїй хаті й своя правда, і сила, і воля.» Тарас Шевченко

«В своїй хаті й своя правда, і сила, і воля.»

Тарас Шевченко

суботу, 6 жовтня 2012 р.

Ірина Фаріон: «Якщо ви не вийдете захистити «наше» – «своє» ви не захистите ніколи!»


4 жовтня 2012 року єдиний кандидат від об'єднаних сил опозиції у 116-му виборчому окрузі, відомий мовознавець, свободівка Ірина Фаріон зустрілася з мешканцями мікрорайону Рясне у Львові. Вона наголосила на необхідності захистити волевиявлення українців у ході виборів до парламенту, захисту результатів волевиявлення людей після дня голосування, розповіла про маніпуляції влади із соціологією, поділилася з громадою першочерговими планами націоналістів після проходження «Свободи» до парламенту.
«Ви, очевидно, відстежуєте соціологію, яку вони «малюють», занижуючи рейтинг «Свободи» щонайменше вдвічі. «Свобода» має від семи до тринадцяти відсотків. І саме з цього починається їхня чорна паніка. Тому що «Свобода» здобуває  велику підтримку саме в центрі України. Ті відсотки, які «малюють» горе-соціологи на замовлення влади – це, насправді, модель фальсифікації. Занижуючи реальні рейтинги опозиції, вони сподіваються, що ми з вами звикнемо до того, що Партія регіонів нібито перемагає.
Якби ми не готувались до їхніх фальсифікацій, то навіщо ми би йшли на вибори? Для чого витрачали свій час? Якщо ми роз’їхалися по всій країні, дуже активно працюємо, значить, ми маємо свою модель захисту. В них є своя технологія, а у нас є своя технологія» – розповіла Ірина Фаріон. – Звертаємось до вас у  ніч підрахунку голосів не полінуватися прийти на дільничну комісію, коли протоколи з «мокрими печатками» везтимуть до окружної виборчої комісії. Прийти під ОВК. Я робила це завжди, задовго до того, як 2006-го прийшла в політику. Завжди ввечері, після того, як відбувся процес голосування, я йшла до своєї виборчої дільниці й чекала, поки вони звідти будуть виходити. І тепер біля кожної дільниці стоятиме наша машина. Вона їхатиме слідом за тою машиною, яка везтиме протоколи в окружну комісію. Ми будемо змагатись за це, як леви – ми не віддамо цієї землі нікому. І не тому, що ми хочемо бути в політиці. Це не політика для мене, це для мене стало захистом мого життя. А вони, кримінальні бандюки, невже вони думають, що ми до такої міри безсилі, що їм це можемо подарувати?
Тож, будьмо готові 29 жовтня виходити на акції протесту. Вони закупляють водомети, бронежилети, автозаки – але ще жоден народ не отримав свободи як подарунку. Свободу треба виборювати. Свободу треба здобувати ціною – не будемо казати «власного життя» – ціною принаймні елементарної жертви – свого часу.  Ви собі, звісно, запланували робити щось своє. Але якщо ви не вийдете захистити «наше», то «своє» ви не захистите ніколи!» – підсумувала кандидат у народні депутати свободівка Ірина Фаріон.
Прес-служба Львівської міської організації ВО «Свобода»         «05» жовтня 2012 року
097-900-16-13       Skype: Tarask60

Немає коментарів:

Дописати коментар