«В своїй хаті й своя правда, і сила, і воля.» Тарас Шевченко

«В своїй хаті й своя правда, і сила, і воля.»

Тарас Шевченко

вівторок, 9 жовтня 2012 р.

На Сумщині «регіонал» погрожує розправою кандидату-свободівцю Артему Семеніхіну, бо програє йому за рівнем підтримки


Голові Конотопської районної організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода», єдиному кандидату від об’єднаних сил опозиції у виборчому окрузі №159 Артему Семеніхіну погрожують фізичною розправою, якщо він не зніме свою кандидатуру із виборчих перегонів.
Після оприлюднення результатів соціологічних досліджень, згідно з якими кандидат від об’єднаних сил опозиції свободівець Артем Семеніхін вже випереджає «регіонала» Андрія Деркача на 1,5%, на свободівця почався неймовірний тиск. Йому надходять дзвінки з погрозами фізичною розправою. Коли стало очевидним, що це не зупинило й не налякало кандидата в депутати, націоналістові стали погрожувати карною справою. Залякуванням займаються київські поплічники одіозного Деркача на чолі з Анатолієм Миколайцем.
Довідка: Миколаєць А.П. – колишній заступник начальника управління МВС Київської області, колишній начальник Святошинського райвідділу міліції, також у минулому голова Святошинської податкової міліції. На разі, користуючись сприянням впливових поплічників, займається нелегальним будівництвом у Києві, що приносить йому солідні дивіденди.
Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»    «08» жовтня 2012 року      067-441-46-01
 twitter.com/vo_svoboda        Skype: Yuriy.Syrotyuk

Немає коментарів:

Дописати коментар