«В своїй хаті й своя правда, і сила, і воля.» Тарас Шевченко

«В своїй хаті й своя правда, і сила, і воля.»

Тарас Шевченко

суботу, 10 березня 2012 р.

ГРОМАДЯНИ УКРАЇНИ!


БРАТИ І СЕСТРИ!
Антинародні сили прагнуть узаконити злочинну торгівлю українською землею. Проте введення в дію закону про ринок землі № 9001 для нас означатиме катастрофу – набагато страшнішу, ніж Чорнобиль.
Для України ринок землі означатиме знищення родючих земель, бо агропромисловий бізнес зо допомогою сучасних агрохімічних технологій знищує землю і все живе на ній, знищує село – бо воно йому непотрібне, перетворює селян у кріпаків, знищує міське населення за допомогою начинених «хімією» продуктів харчування. Тобто – масовий ГЕНОЦИД. Це також – знищення державності та основи нації, бо в кого Земля, той і господар. А село – живий корінь народу. Кожна мисляча людина розуміє –
ЗЕМЛЕЮ ТОРГУВАТИ НЕ МОЖНА! ЗЕМЛЯ – НАША МАТИ!
 Зараз власників земельних паїв агітують і провокують продавати свою землю за безцінь. Цього ні в якому разі не можна робити. І не тільки тому, що сказано вище. А й тому, що ті гроші, які всучать Вам ловкі ділки, от-от перетворяться просто в пусті папірці. А головне: є інше – правильне і справедливе рішення цієї проблеми: ЗЕМЕЛЬНИЙ БАНК. ДЕРЖАВА має заплатити власнику паю РИНКОВУ ціну. Держава має стати власником народної землі. І надалі здавати в оренду землю громадянам України під контролем місцевих громад.
Землею повинні володіти або держава, або той, хто на ній живе і працює.
 МИ ЗАКЛИКАЄМО ВСІХ, КОМУ ДОРОГЕ ВЛАСНЕ ЖИТТЯ, ЖИТТЯ РІДНИХ БАТЬКІВ, ЖИТТЯ ДІТЕЙ ТА ОНУКІВ, НЕ ДОПУСТИТИ ПРОДАЖ РІДНОЇ ЗЕМЛІ!
Ми повинні будь-якими методами примусити Верховну Раду законодавчо вилучити з Земельного Кодексу всі розділи, статті та параграфи, які оголошують землю, копалини, водні та лісові ресурси товаром.
В кожному обласному центрі, в кожному місті та селі потрібно створити дієздатні КОМІТЕТИ ЗАХИСТУ РІДНОЇ ЗЕМЛІ. На виборах підтримаймо тільки ті партії і тих кандидатів, які категорично проти торгівлі землею. Це: НРУ, «Свобода», «Батьківщина», Соц. Партія.
МИ ПОВИННІ, ВІДКИНУВШИ ПОЛІТИЧНІ, МІЖКОНФЕСІЙНІ, МОВНІ ЧИ ІДЕОЛОГІЧНІ СУПЕРЕЧКИ, БУДЬ-ЯКИМ ЧИНОМ ЗАБЛОКУВАТИ І СКАСУВАТИ ЗАКОН ПРО РИНОК ЗЕМЕЛЬ №9001!
Закликаємо кожного максимально розмножити і розповсюдити цю відозву!

Сумський обласний «Комітет Захисту Рідної Землі. Тел. 22-26-63.
10 березня 2012 р. 9:51:43

Немає коментарів:

Дописати коментар